ENTRADES


- COM COMPRAR LES ENTRADES?

La venda anticipada d'entrades es farà a través de la plataforma Koobin. Podeu accedir-hi des de l'apartat de PROGRAMACIÓ 2023, triant el concert que vulgueu i clicant la pestanya "més informació". 

 

També podreu comprar les entrades a taquilla el mateix dia del concert sempre i quan en quedin de disponibles. Us recordem, però, que els aforaments dels masos són molt limitats i és recomanable comprar-les anticipadament. 

 

Si teniu dubtes sobre com comprar a Koobin, podeu consultar el nostre tutorial, que us guiarà en el procés de compra:  TUTORIAL PER COMPRAR ENTRADES

També ens podeu escriure a fmusicamasos@gmail.com o trucar-nos al telèfon 691 142 701.

- quan?

Els períodes de venda online són: 
Del 19 de maig a l'1 de juny a les 24h: 
  • venda preferent pels socis de música als masos . Tots els socis rebreu un correu amb el link per fer la compra anticipada. 
  • venda preferent per les persones en cadira de rodes, que podran comprar una entrada per ells i una per un acompanyant pels 3 concerts amb accessibilitat. Cal que ens envieu un correu a fmusicamasos@gmail.com i us enviarem el link per fer la compra anticipada. 

Del 2 de juny a les 10h fins al dia del concert a les 14h: venda al públic general.

- preus ENTRADES:

  • 15€: preu general.
  • 12€: preu per socis.
  • 7'5€: preu per joves fins a 30 anys.
  • Gratuït per als acompanyants menors de 14 anys (per tal de controlar bé l'aforament, és imprescindible fer la reserva a Koobin).