l'associació música als masos


Què és l’associació Música als masos?

L’Associació Música als masos és l’entitat sense ànim de lucre que s’encarrega de programar i organitzar el Festival Música als masos i altres activitats entorn de la música clàssica. 

Qui pot ser soci?

En pot formar part tothom que vulgui col·laborar amb el festival, ja sigui activament (formant part de la junta o del grup de col·laboradors durant el festival) o amb l’aportació econòmica de la quota de soci anual. 

Què oferim?

1. FESTIVAL MÚSICA ALS MASOS:

- Descompte en el preu de les entrades durant el festival (els socis podran comprar una entrada amb descompte al seu nom per a cada concert). 

- Compra d'entrades durant un període de venda preferent respecte el públic general. En aquest període, cada soci podrà comprar: 

  • 1 entrada al seu nom per a cada concert, amb descompte de soci.
  • 2 entrades més per concert, a preu normal. 

2. ALTRES ACTIVITATS:

A partir del 2022, l'Associació ha començat a realitzar altres activitats entorn de la música clàssica, que són gratuïtes pels socis. 

Quin cost té?

La quota de soci té un cost de 20€ anuals.

Com em puc fer soci?

Si voleu fer-vos socis, podeu omplir aquest formulari: 


I si vull participar activament en l’associació?

 L’associació té una junta que gestiona totes les activitats que es duen a terme. Si en voleu formar part o simplement venir a col·laborar els dies dels concerts, sols cal que ens envieu un correu a fmusicamasos@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.